Hei du!

Å bli en affiliate betyr at vi inngår et samarbeid, og du vokser sammen med oss i Millennials Masterclass.

Bli en affiliate nå

Voks sammen med oss i vårt Affiliate program

En fin måte å anbefale noe du er fornøyd med, og faktisk få betalt for det! Vårt affiliate program passer spesielt til deg som jobber online, som er i influenser verdenen, og for deg som rett og slett ønsker å bygge opp en ekstra inntekt ved siden av det du driver med i dag. Å være en affiliate er 100% på egne vilkår.

Flere gründere får coaching

Vårt Millennials Masterclass Affiliate Program gir flere gründere mulighet til å nå nye mål, og få veiledning i hvordan drive en online business.

Vi drives av å se andre lykkes

Vår visjon statement er; planlegg for å vinne. Og i Millennials Masterclass er bl.a fokuset å legge gode planer, slik at målene nås. Hjelp flere å nå et mål!

Tjen mer penger

Å anbefale Millennials Masterclass er ikke en jobb du trenger å gjøre gratis! Tjen provisjon på hele 20% og få 100% oversikt på hvor mye du har tjent og hvor mange du har hjulpet.

Få en månedlig provisjon

Å være en affiliate betyr at du samarbeider med Millennials Masterclass, ved å invitere flere til å bli medlem i denne unike portalen for gründere. 

I og med at Millennials Masterclass er et månedlig abonnement, vil også du få provisjon så lenge medlemmet er registrert.  

For hvert medlem som registrerer seg i Millennials Masterclass via de linkene du får dele, vil du få 20% provisjon hver måned/år de er medlemmer. 

Det er 125,- kr pr medlem i måneden, og 900,- kr pr medlem for et helt år.  

Her er et tilfeldig regnestykke på hvordan det kan se ut for deg hvis du anbefaler det månedlige abonnementet: 

10 medlemmer = 1250,- pr måned
12 måneder = 15.000,- kr ekstra i året* 

*Om alle medlemmene såklart er registrert i 12 måneder. 

 

Jeg vil bli affiliate

Millennials Masterclass

Portalen som motiverer gründere til å nå målene sine hver eneste måned. Bli en affiliate du også, og hjelp flere gründere å vokse, holde motivasjonen oppe, samt lære mer i hvordan drive en online business!

Bli en affiliate nå