Jeg flyttet medlemsportalen min bort fra wordpress og økte salget!

*Dette blogginnlegget inneholder reklame for Kajabi. 

Jeg er så lettet. Jeg er så himla glad. Jeg vil dele tidenes tips med deg som er entreprenør i online verdenen. 

I stedet for å bruke mangfoldige timer på design og vedlikehold av en portal jeg ikke skjønte bæret av, bruker jeg nå nesten ingen tid på slikt lenger, for alt er lagt til rette for meg. 

Å drive en online business (noter; å bygge en medlemsportal fra bunnen av) er ingen spøk. Jeg vet ikke hvor mye tid jeg brukte på å klø meg i hodet av full fortvilelse, men det var jammen ikke lite. 

Jeg har alltid vært veldig sta, når det kommer til ting jeg lager selv. Mulig perfeksjonisten i meg tar litt overhånd, og ja, tidligere har det hindret meg i å ta store steg ut av komfortsonen. Så utrolig bestemt på at man skal eie alt man driver 100% selv. 

But listen.. 

Det finnes unntak.

Helt klart. Spesielt hvis du som gründer (som kanskje ikke har et helt team i ryggen av dataingeniører, markedsførere og salgspersonell) skal drive en online business, og ønsker å bruke tiden på å heller vokse, i stedet for å løse utfordringer. 

Å bruke wordpress + optimizepress for å bygge en medlemsportal er en rimelig løsning, men så fryktelig avansert. Jeg brukte mye tid på å løse utfordringer. Hele tiden, faktisk! 

Believe me, det finnes enklere metoder å bygge en solid business, ved å fordele arbeidet og velge en grunnmur som allerede er laget klart til deg. 

Kajabi er et trykt sted å være. Når jeg endelig flyttet portalen min over, og testet det ut i 28 dager, ble jeg solgt. Det tok meg 2 dager å legge HELE medlemsportalen min inn i Kajabi. 2 (!) dager!

Vi snakker en portal jeg hadde bygget på i nesten 1 år....

Jeg tok businessen min et nytt nivå i det jeg flyttet portalen min over til noe så enkelt og fantastisk! 

Å satse i Kajabi har allerede gitt meg flere kunder, har økt synligheten til bedriften min og gitt meg kjempegode resultater. 

Ikke bare er medlemsportalen sykt lekker, men også utrolig handy. 

Det jeg ønsket og det jeg ikke skjønte med wordpress var; 


1. Hvordan ha alt materiellet i portalen søkbart...
Nå kan medlemmene søke etter navn, dato, emner, moduler, hva som helst!

2. En god oversikt på pipelines... For mange sider, for mye rot. Dette slipper du i Kajabi.

3. Muligheten til å ha affiliate system for egne produkter (altså.. denne muligheten her er gull!) 

4. En avkrysnings mulighet for alle masterclass bunter. Slik at medlemmene husker hva de har vært gjennom!

5. Lekkert design, med en oppskrift som funker! Å lage landeside og salgssider er helt nydelig i Kajabi, lekende lett. 

6. En generell lukseriøs upgrade med hjelp 24/7.. 
Med wordpress følte jeg meg alene hele tiden; hvem skulle jeg liksom spørre om hjelp? 

Tja, du skjønner, jeg kunne sikkert holdt på i en evighet. 

Hvem passer Kajabi for da? 

Alle som driver en online business i form av onlinekurs, medlemsportaler, coaching timer, fellesskap, som trenger en hjemmeside, som trenger et mailing system.. Som ønsker et affiliate/ambassadør/partner system, og et system som gir deg struktur i markedsføringen/salg.

Gå ikke klipp av muligheten til å bygge en solid online business. Bruk mindre tid på alt det tekniske, og mer tid på å faktisk skalere businessen din, gi verdi og gå i møte dine potensielle kunder. 

Om du ønsker å teste ut Kajabi i 28 dager, kan du gjøre det ved å trykke her. Finn ut selv hvorfor jeg virkelig DIGGER denne portalen. 

Dette er ikke en typisk salgspost, dette er faktisk en post hvor jeg varmt (med handa på hjertet) anbefaler deg et system som virkelig funker. 

Skulle du ha spørsmål om Kajabi? Jeg svarer deg gjerne. 

Vi høres plutselig! 

xx

Alice 

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.