Ta din bedrift til nye høyder i 2022

Uncategorized Nov 22, 2021

Det er ikke sikkert tanken har slått deg enda, og at du vet om muligheten om å drive en medlemsportal. Men faktumet er at å drive en bedrift online - og gjerne ved siden av det du gjør i dag - kan gi deg en gjentagende og forutsigbar inntekt som mange bare drømmer om. 


Jeg driver selv medlemsportalen Millennials Masterclass, og jeg vet hvordan man kan drive en medlemsportal både med fysiske og virtuelle produkter & tjenester.  

Kanskje du har drømt om å kunne tilby 1:1 coachingen din mer effektivt, slik at du får tiden din tilbake, eller du skulle ønske du kunne startet en box-bedrift, som sender produkter hjem til kundene dine hver måned. 

Det kan jo også hende du bare ønsker å gi noe ekstra til kundene dine på en månedlig basis, eller at du ønsker å bygge et unikt fellesskap i din nisje? 

Er du helt ny, kan du designe din nye bedrift med medlemsportal i fokus. Her finnes det SÅ mange muligheter. 

Du har kanskje hørt om, eller best tenkelig: Mulig du allerede bruker noen medlemsskap daglig? Netflix, spotify, HBO, treningssenteret, goodiebox, kanskje du er medlem i Millennials Masterclass? 

Isåfall vet du hvor effektivt det er, å ha tilgang til noe du daglig eller ukentlig/månedlig bruker. Du vet at det alltid blir oppdatert med nye timer, nye produkter, nye tjenester, ny musikk og filmer. For det er gjerne det en medlemsportal sørger for, å være i oppdatering.


Det betyr at en medlemsportal funker best når den: 

- Gir ut nytt innhold hver måned
- Gjør at brukerne engasjerer seg
- Gir ut informasjon og holder brukere oppdatert
- Er lett å forstå, og lett å finne frem i


Bare tenk på når du selv skal finne en film på Netflix. Det er så gøy hver gang det kommer en ny film ut i portalen (Spesielt i høytidene, altså - rekk opp hånda om du har sett en av de nye julefilmene i år, allerede?) 
Det er ekstra kjekt når man bare kan søke etter det man vil ha, eller finne det innenfor sjangerene. 

Brukervennlig, er ordet.

 Hvis man f.eks ønsker å sende varer hjem til kundene sine, i tilrettelagte og nydelige esker, er produktene ekstremt viktige, samt informasjonen som ligger i selve boksen. Hvordan bruker man produktene, hva skal dem brukes til, bonus poeng om man snakker hyggelig om produsentene og hvis man klarer å få kundene aktive på sosiale medier når de mottar boksen sin. 

Det er mange steg mellom planleggingen av din nye medlemsportal og til sluttresultatet, når du ser kundene ramler inn og omsetningen øker. 

Og det er det jeg kan hjelpe deg med i 2022, i Millennials Masterclass. 


Dette kommer i 2022

I Millennials Masterclass ligger det allerede innhold som viser deg hvordan du kan planlegge, hvordan du kan bruke instagram til markedsføring, hvorfor onlinekurs og medlemsportaler er gull verdt (og hva forskjellen er). Det som ikke ligger i portalen er kurset "Skap Din Medlemsportal". 

I 2022 deler jeg skap din medlemsportal inn i 4 masterclasser, fra Januar til April. Hver masterclass inneholder også 4 mastermind sessions online. Det vil si at du får 4 muligheter til å få ekstra veiledning rundt det du lærer i portalen. 


Hver masterclass inneholder viktige temaer som tar deg gjennom alt du trenger å vite fra planlegging til lansering. Det er så detaljert, at du kan lage en medlemsportal mens du lærer, og lansere den innen april!


Start året med løsningen som vil kunne gi deg en gjentagende inntekt. Ved siden av det du driver med i dag, eller som en fulltidsmulighet. 

Jeg syntes også det er viktig å nevne at selvom en medlemsportal gir deg MYE frihet, er det også mye jobb som ligger bak. De beste portalene er i konstant utvikling, og det er også fordi man som ved alle andre bedrifter, ønsker å holde varme kunder, varme. 

 

Få tilgang rimeligere

Du kan bli medlem i Millennials Masterclass på et månedlig eller årlig basis. 
Akkurat nå er det veldig rimelig å bli medlem i Millennials Masterclass, og i 2022 går prisene betraktelig opp, pga "Skap Din Medlemsportal" som er et kurs som koster 12998,- kroner, samt alt som ligger i portalen fra før av som har en ekstremt høy verdi. Du kan se noe av masterclass buntene som ligger i portalen her.


Det betyr at om du blir medlem i Millennials Masterclass i år, så vil du få tilgang til hele portalens innhold veldig rimelig. Og du beholder prisen så lenge du er medlem. 


Har du lenge tenkt at du vil bli medlem i MM, er det nå det er lurt. Trykk her for å sjekke prisalternativer i år!


Vil også nevne at portalen inneholder så mye bra. Ikke minst, våre mastermind sessions som virkelig er prikken over i-en. 

 

Start 2022 på best tenkelig måte. Og tilfør hverdagen din en mulighet som kan gi deg gjentagende inntekt. 

La meg hjelpe deg igang. Bli medlem av Millennials Masterclass og få tilgang til portalen mye rimeligere, samt behold prisen så lenge du er medlem! 


Trykk her for å få tilgang til Millennials Masterclass. 


Klem, 
Alice 

 

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.