Har du lyst å starte et medlemskap? Her kommer noen tips til deg!

Uncategorized Dec 13, 2021

Er du fan av å starte et nytt år, med blanke ark? 
Det er jeg. Selv om jeg er gründer jeg jobber videre med mitt virke, føles det alltid veldig bra å sette nye mål for et nytt år. Og man får gjerne den følelsen av ny motivasjon, et ønske om å jobbe smartere og setter sammen en strategi for å nettopp gjøre det, ja, jobbe mer målrettet mot de nye målene. 


Når det er sagt; man trenger ikke et nytt år for å starte med blanke ark! Ofte så handler det bare om å snu på tankesettet og starte hver morgen med den samme muligheten man har vært eneste år, 1. Januar. 

Dette er godt noe vi kan tappe mer inn på senere, i dag så ønsker jeg å spørre deg: 
har du en gründerspire i deg? Kjenner du at du så gjerne skulle drevet noe hjemmefra, men ikke aner hva det skulle vært? 

Da håper jeg dette blogginnlegget kan inspirere deg til å legge hodet i bløt, og idémyldre fremtiden din, om det så bare er for noen minutter. 


Trykk her for å få tilgang til sjekklisten på "Skap Din Medlemsportal". 

 

Det er ikke sikkert tanken har streifet deg, men visste du at det er fullt mulig å starte opp noe hjemmefra - med minimale kostnader og lav risiko og lykkes stort med det på sikt? 

Til Onsdag kl 11.00 skal jeg intervjue ei som heter Lillian. Lillian driver medlemsportalen Lillifix.no - og hun har hatt stor suksess med den på kun ett år! Jeg gleder meg veldig til praten vi skal ha LIVE på instagram, og håper selvsagt du vil bli med. Du finner min instagram konto her.

Å drive en medlemsportal trenger hverken å være komplisert, eller dyrt. 
Det finnes også så utrolig mange måter å drive en medlemsportal på - OG forskjellige produkter og tjenester man kan levere i et medlemskap. 

Så jeg skal veldig kjapt dele noen gode tips med deg her, som kanskje kan inspirere deg til å ta tak i drømmene dine, og bygge en potensiell solid bedrift hjemmefra. 

🌟 Trykk her for å bli med i Millennials Masterclass 🌟

Hva er en medlemsportal? 

Det er et online produkt, som du kan sammenligne med en klubb, organisasjon, eller et unikt fellesskap som leverer tjenester og produkter daglig, ukentlig, månedlig eller årlig til sine medlemmer. Eks Netflix = film/serie medlemskap. Spotify = musikk medlemskap. 
Millennials Masterclass = undervisnings medlemskap.
Man logger inn i portalen, og har kontroll over abonnenter sitt der, samt får da tilgang til tjenestene og får en oversikt på produkter som blir sendt automatisk hver måned. Et medlemskap blir automatisk fornyet så lenge man er medlem, og kan koste alt fra 0,- kroner til flere 1000 kroner i måneden/året. Noen har også ukentlige fornyelser, dette gjelder spesielt apper på tlf! 


Godene 
ved å drive et medlemskap er mange: Få tilbake friheten din, lave kostnader, uante muligheter, en fullstendig månedlig oversikt over hva du kan forvente å omsette for, gratis markedsføring, mulighet til å yte ditt fulle potensiale! Å drive en medlemsportal gir deg rom til å være kjempe kreativ! Får du inn ett medlem, kan du også få inn 100 medlemmer!

Risikoene ved å drive et medlemskap: Uten innsats - ingen resultater. Du kan miste medlemmer, og det er ikke bare fordi innholdet kan forbedres, men også fordi medlemmer kan ha forskjellige grunner til å melde seg ut. Du er ikke garantert gjentagende inntekt! Men med en portal som inneholder noe du VET kan hjelpe andre mennesker, da det virkelig verdt å teste ut denne måten å drive en online bedrift på. 

 

Start med å... 
Idémyldre hva du kan hjelpe andre med. Hva er du god på, hva interesserer du deg for? Hva kan du lage, snakke om, synge, vise, skape for å hjelpe andre mennesker? 
Hva syntes du er spesielt gøy? Hva skulle du ønske du var skikkelig god til? 
Hvilke utfordringer skulle du ønske du kunne løse? 

En medlemsportal kan hjelpe andre fra A til B, men det kan også være til inspirasjon, være produkter, være noe som kan sendes ut månedlig og gjerne hjem til postkassen til folk! Det kan være kombinert med en nettbutikk - og gjerne som en kundeklubb! 

Tenk over hvilke medlemskap du har fra før av? De mest kjente: Spotify? Netflix? Storytel? Goodiebox/glossybox? Er det noen av de som inspirerer deg til å lage noe unikt?

Når du har funnet ut hva du kan og ønsker levere i et medlemskap, kan du begynne å tenke på skapeprosessen. 

Hvor skal du lage medlemsportalen din? 
Hvem vil du evt lage den med? 
Skal du ha teknisk hjelp fra en annen leverandør? 
Skal du bygge hele portalen selv i f.eks wordpress? 

(Sniktips: Her kan jeg anbefale Kajabi, som også gir medlemmer tilgang til app på tlf!)

Når du er i skaperprosessen kan du sette opp hvordan du ønsker å levere innholdet i portalen, og dette er en veldig kjekk og kreativ prosess. 
Det kan derimot føles overveldende, og kan derfor anbefale deg å laste ned sjekklisten til "skap din medlemsportal" helt gratis her, slik at du kan se alle prosessene og krysse av steg for steg! 

Etter skapeprosessen kommer lansering og eskalerings prosessene. 

Det viktigste er å finne ut av hva man ønsker å dele med verden og hvordan. 
Så jeg håper dagens innlegg inspirerte deg til å tenke ut av boksen. Kanskje medlemskap kan være noe for deg? 

Hvis du vil lære mer, så bli med i Millennials masterclass før vi går inn i 2022. 
Fra Januar til April kan jeg nemlig lære deg hvordan du kan lage en medlemsportal, og det for kun 399,- kroner i måneden. 

I 2022 går prisen opp🌟💕

Vi høres plutselig! Legg gjerne igjen en kommentar: Har du tenkt tanken på å drive noe for deg selv? 

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.