Hvilke medlemskapsmodell skal jeg velge?

Uncategorized Dec 08, 2021

 

Sitter du å tenker på hvordan du kan starte et medlemsskap, og hvilke type modeller som finnes der ute i markedet? Det er jo så mange måter å drive et medlemskap på, hva skal jeg gå for? 

Da er det fint du er her, så jeg kan gi deg noen tips! 

Det finnes så mange forskjellige modeller til medlemsskap. Ett av dem jeg ser vokser i disse dager er: 

Box-business. 
Er du en kreativ entreprenør og lager ting hjemme, eller ønsker å gå i samarbeid med andre store grossister - kan du sette sammen en genial box som passer perfekt til din nisje. Vi er inne i en tid hvor folk setter pris på å få tilsendt produkter og varer hjem. Så enkelt som mulig, gjerne i postkassen. Til og med Redd Barna har kommet med en ny og genial box business, som både er kjekt for foreldrene og barna, OG som går til en god sak. Sjekk den ut her!

 

Coaching-medlemskap. 
Er du en coach av noe slag, eller kanskje en PT? Da kan medlemskap være en god løsning også her. Hva med fellessamlinger online, videoer eller noe annet du ønsker å undervise i. Det er en fantastisk mulighet. 

 

Innholdsproduksjon/bibliotek. 
Er du f.eks en racer på å lage hjemmesider, landesider, redigere bilder, lage ting som en online gründer kan bruke i sin daglige drift, kan et content medlemskap være en løsning. 
Hver måned kan du poste nytt innhold, som kommer til å bli brukt ute i det o'store sosiale medier. 

 

Vei Til Resultat. 
Er du mer interessert i at medlemmene dine skal kjenne på fremgang og få resultater etter å ha deltatt i din portal? Da kan f.eks en steg-for-steg eller vei til resultat portal være noe for deg. F.eks Millennials Masterclass. Etter hver eneste masterclass bunt som blir publisert, vil man lære noe nytt og komme seg et steg videre.

 

Hybrid portal. 
Det er en portal som kombinerer flere spennende modeller i èn modell. Fellesskap, coaching, vei til resultat, innholdsproduksjon, you name it! Er du super kreativ kan dette være løsningen for deg. 
Millennials Masterclass er en hybrid portal, med flere muligheter for medlemmene. 


Er det noen modeller som treffer deg mer enn andre? Kanskje du har en helt annen modell i tankene? Muligheter er uendelige!

Nå kan du laste ned en helt gratis sjekkliste - hvis du virkelig vil starte en medlemsportal er denne sjekklisten gull! Den hører til masterclassene som kommer til neste år: Skap Din Medlemsportal. 

Last ned sjekklisten helt gratis! (den er på over 20 sider!) 

Det er ikke lenge igjen til dørene til Millennials Masterclass stenger. 
Husk at du får tilgang til MM for kun 399,- kroner i måneden, frem til 1/1-22. 
Da stenger dørene og neste mulighet vil bli en stund til og i tillegg koste mer. 

Benytt sjansen nå, slik at du får tilgang til "Skap Din Medlemsportal" rimeligere. 

Vi høres plutselig du og jeg! 

xx 
Alice Hamran 

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.