5 tips som vil hjelpe deg igang med affiliate markedsføring

Visste du at du nå kan bli en affiliate for Millennials Masterclass? 

Tja, hva, hæ? Hva er det? Lurer du kanskje på....

Affiliate markedsføring er en genial måte å tjene penger på online.

Vi som jobber som gründere i online verdenen, vet at vi må mestre nettopp én veldig spesifikk ting; nemlig online markedsføring. Og vi må mestre det, fordi vi skal tjene penger til livets opphold, som selvstendig næringsdrivende. 

Og veldig ofte kan det være skummelt å bare fokusere på ett produkt online - spesielt om man har satt seg høye mål og ikke alt alltid går etter planen. 

Det finnes måter man kan booste businessen på, ved å anbefale andres produkter. Nettopp Affiliate. Det er nesten det samme som når instagram influensere blir sponset av andre bedrifter og har brand avtaler med andre kontoer/bedrifter/organisasjoner. 

Det beste med å være affiliate er: 
- Det er ingen utgifter, overhode!
- Det er tidsbesparende (du lager ikke produktet selv, alt ligger klart til deg)
- Det er inntektsgivende, og du velger selv hvor mye du vil tjene basert på prosentene du får i provisjon.

Yes, Yes, Yes! 

Så hvordan kan du ta din affiliate business videre? 

Vel, først registrerer du deg som en affiliate (helt gratis) så sjekker du ut linkene som ligger klart til deg.

Linkene du deler med andre gir deg fullstendig oversikt inne i systemet: Du ser hvor mange klikk linkene får, og får oversikten på alt salg, samt hvor mye du har tjent. Alt går automatisk! (Bortsett fra overføringer, de gjør jeg manuelt.) 

Spørsmålet er: Hvordan får du mer salg i affiliate verdenen? Jeg skal dele med deg 5 svært kjappe tips. 

1. Ærlighet varer alltid lengst. Er du fornøyd med produktet du skal dele, blir det en enkel sak å snakke om det. Ha linken klar på instagram, eller på facebook. Del linken til f.eks informasjonssiden til en venn du vet hadde elsket Millennials Masterclass. Men unngå salesy faktoren; du vil ikke bli stemplet som salesy. Er du selv medlem av Millennials Masterclass, vet du hvor mye gøy som skjer - og da er det lett å være ærlig, og snakke om produktet med en gnist og flamme. 

2. Del behind the scenes, del verdi som deles av Millennials Masterclass i offentligheten. Sitter du å jobber med en masterclass bunt? Eller har du nettopp vært i et Mastermind møte? Del det, og gjerne en story rundt det: Hva skal du, og når skal du det? Eller hva har du allerede fått til, og hvor fantastisk var det? 

3. Hvis Millennials Masterclass var din bedrift, hvordan ville du markedsført det? Når du er en affiliate, blir du med en gang en del av Millennials Masterclass familien. Du hjelper andre gründere komme i gang med planlegging, slik at flere når målene sine. Du hjelper andre gründere i å rocke sin business online, fordi du har anbefalt det videre. Du viser veien, og det kan du gjøre på så mange forskjellige måter. #TheMillennialsFamily

4. Del din transformative historie. Hva har Millennials Masterclass vært for deg? Hvordan har det påvirket din gründerhverdag? Dette er en fantastisk måte å bygge trust på, og følgerne dine fortjener å høre din suksesshistorie, slik at de også kan bli motiverte til å forandre sin gründerhverdag. #TheMillennialStory

5. Mestre én platform. 
Jepp, dette er så nøkkel for bedriften din! For at du skal lykkes, må du først mestre en hovedplatform, slik at du skaper resultater. 
Du kan lære et karatespark på 10.000 forskjellige måter, men om du har lært deg et karatespark og øvd deg 10.000 ganger på det - garanterer jeg at ingen tørr å yppe seg med deg! (I hvertfall ikke jeg...) 

Som et medlem i #TheMillennialsFamily, får du 20% provisjon på månedlig og årlig medlemskap. Det kan bli en fin side-inntekt i virksomheten din. 

Lurer du på noe rundt Affiliate markedsføring & Millennials Masterclass? Del gjerne med meg i kommentarfeltet. 

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.