#GoalGetterMåned

For gründerdamer som vil rocke målet sitt den neste måneden.
Nå kan du bli med på et 4 ukers program som veileder deg mot ett mål du virkelig ønsker å oppnå. Få veiledning i et eget felleskap og mange spennende bonuser!

YES JEG ER MED!

Hva er #GoalGetterMåned?

Jeg gir deg en mulighet til å få klarhet i hvilke mål du skal nå i løpet av 4 uker. Du vil få veiledning i en egen portal stappet med gründerdamer som alle har én ting til felles; nye mål skal nås!

 

Dette får du i #GoalGetterMåned

Et 4 ukers program med veiledning mot målet ditt. Dette er hva du får i løpet av disse 4 ukene - OPPSTART 1.JUNI & 1. JULI

Ukentlige Live Sendinger

Hver uke i #GoalGetterMåned'en får du 2 Livesendinger: Mandager & Fredager

Verdi: 2500,-

#GoalGetterMåned arbeidsbok

I denne arbeidsboken vil du få klarhet i hvilke mål du skal nå, samt all nødvendig informasjon i forhold til hva som skjer i vårt 4 ukers program.

Verdi: 629,-

"Alice er ei rå dame som sitter med mye kunnskap. I portalen får du ALT du trenger i forhold til det å lære deg å drive din egen business. Da mener jeg alt. Om du er helt ny eller ikke. Hun har også Millennials Mastermind møter som er utrolig lærerikt å få med seg!"

Charlotte H.

Bonus 1 - trackingsystem

Et genialt nedlastbar trackingsystem som viser at du nærmer deg målet ditt uke for uke - dette for å unngå overveldelse.

Verdi: 150,-

Jeg vil nå et nytt mål!

Bonus 2 - Instagram feed motivasjon

Få inspirasjon til hva du skal poste på instagram. Dette er en oversikt over poster som konverterer, selger, skaper engasjement og gir deg synlighet. 

Verdi: 150,-

Yes, jeg vil bli med

Bonus 3 - suksessvaner

En nedlastbar pdf som gir deg oppskriften på geniale gründervaner som tar deg med mot målene dine!

Verdi; 250,-

Yes, jeg vil bli med!

Bonus 4 - en 4
video serie

En video serie på 4 filmer som viser deg hvordan du kan lage et godt innhold som konverterer, hvordan konvertere følgere til potensielle kunder, hvordan bygge email-lister og ikke minst 3 geniale salstrategier som garantert gjør en forskjell i businessen din.

Verdi: 2500,-

Yes, jeg vil bli med!

Alt dette for kun 199,-

Dette veiledningsprogrammet over 4 uker har en verdi på over 6100,- kroner, men koster nå kun 199 kr. Dette er et engangsbeløp. Les mer om hva vi skal gå gjennom i våre LIVE sessions, i felleskapet under:

Coaching i felleskap

2 x Livesessions hver uke i vårt 4 ukers program; #GoalGetterMåned

Programmet gir deg klarhet, struktur og veiledning mot målet ditt. I våre live sessions i felleskapet sørger jeg for at utfordringer blir løst. Vi har et fastsatt skjema som skal følges, hvor vi bl.a skal innom temaer som utvikling, strategi, oppfølging og motivasjon. Vi skal gjennom flere  mindset øvelser og det vil være rom til å ta opp spørsmål, samt feire WINS!

Bli med for kun 199,-

"Jeg vil beskrive portalen som innholdsrik, et sted der du får hjelp og støtte. Du får svar på det du lurer på. Her er ett sted du vokser og utvikler deg. Og denne portalen er stede for deg om du trenger det ekstra dyttet. Det er verdt investeringen."

Helene M