Alle verktøyene du trenger for å nå nye mål i businessen din

Millennials Masterclass er portalen for #goalgetter gründermammaer som vil ta businessen sin The Next Level
Gled deg til å ta del i et unikt Mastermind & Masterclass community, hvor vi møtes virtuelt 4 Mandager i måneden (når det passer deg) der vi løser utfordringer og ser på strategier. I tillegg får du tilgang til et bibliotek av markedsførings tips og online strategier som hjelper deg å få flere kunder inn i businessen din!

 
Yess, jeg vil bli med!

I Millennials Masterclass lærer du følgende

Er det én ting vi som selvstendige næringsdrivende må ha på plass, så er det en god plan. 

Ved å droppe planleggingen, planlegger du å feile i businessen din. Ved å planlegge, legger du tilrette for å finne riktig avkjørsler på kartet ditt mot suksess.

I Millennials Masterclass lærer du å planlegge for å nå ditt neste mål. Videre får du oppfølging 4 Mandager i måneden, slik at du alltid får veiledning og råd på din vei mot målet ditt. 

I tillegg er portalen stappet med undervisningsmateriell innen forskjellige temaer som markedsføring, salg, branding, sosiale medier, planlegging, mindset og utvikling. 

Blir du med i Millennials Masterclass, får du en business mentor som veileder og coacher hver eneste måned i fellesskapet. Sikre din plass nå!

 

Hvem er jeg?

Jeg er Alice, mamma til en 3-åring, samboer og gründer med 11 års erfaring. Kort fortalt har jeg jobbet hele gründer"livet" mitt med å bygge gode team, med motivasjon og med salg. 

Jeg ønsker å se flere gründere lykkes med sin hjemmebusiness, online. Det kan være vanskelig å sette seg inn i alt, ikke minst finne en strategi som funker. For det er ikke slik at en oppskrift funker for alle - definitivt ikke.

Det fine er at man har uante muligheter i en online business. Sosiale medier gjør verden til et litt mindre sted, og der er derfor enklere å skalere businessen sin online og skape gode resultater. Både på autopilot og m/andre strategier. 

Det kan også være komplisert, og derfor tilrettelegger jeg strategier etter hvor du som gründer er pr dags dato, samt hvor du vil, hva ditt produkt er og evt tjeneste. Dette gjør jeg i våre mastermind sessions, i masterclass buntene, livesendinger, samt i 1:1 coaching sessions man har om man har vunnet spotlight awarden. 

Alt i alt hjelper jeg deg til å få flere kunder online, samt motiverer deg til å ta big bold actions, slik at du også kan uplevel i din business. 

Monica Rasmussen

Alice har veiledet meg i Millennials Masterclass til hvordan jeg kan få flere kunder på høytprisete produkter. Jeg har solgt moduler fra 20.000,- kr og helt opp til 96.000,- og jeg er kjempefornøyd med det Alice. Tusen hjertlig takk!

Tiril Skonseng

Jeg burker MM som et oppslagsverk for å få informasjon om hvordan jeg kan og bør gjøre det på sosiale medier. Takket være Alice har jeg klart å bli mer aktiv online, og fått en gjennomført feed på Instagram.

Nå dine mål via vårt signatur system

Hver måned planlegges det mot suksess i Millennials signatur hefte og oppfølgingen får du i våre Mastermind sessions og Masterclass bunter som ligger klare til deg. Det er selvsagt helt valgfritt å delta, og du tilpasser Millennials Masterclass til din arbeidshverdag. Vi har full fokus på utvikling, mindset, markedsføring, strategier, branding og det som må til for å løfte businessen din til nye høyder. 

Mastermind Coaching

4 Mandager i måneden holder vi felles Mastermind sessions online. Vi møtes, deler, løser utfordringer og legger opp gode strategier. Resultatet blir klarhet, motivasjon og en god oversikt på dine neste steg.

Masterclass bunter

Hver måned blir også Millennials Masterclass oppdatert med en ny Masterclass bunt, som underviser i forskjellige temaer som vil tilføre ny kunnskap i businessen din, slik at du stadig vokser

Å lykkes online kreves struktur & motivasjon

 

Som Millennials Masterclass medlem får du ikke bare tilgang til en businessmentor til felles Mastermind Sessions og Månedlige Masterclass bunter. 

Du får tilgang til så mye mer: 

- Månedlig Spotlight Award: 
Vi trekker ut et heldig medlem hver måned som vinner et nydelig Millennials Armbånd i Rosegull, samt coaching session 1:1

- Månedlig Live Q&A
Et møte hvor det stilles spørsmål, og hvor vi snakker om et spesifikt tema; fokus er utvikling, mindset og business strategier. 

- Eget community inne i portalen hvor du kan dele resultater, spørre om tips og råd, samt bli kjent med flere geniale gründerdamer 

Vår visjon er å hjelpe flere gründere lykkes, ved å tilrettelegge god planlegging, undervise i hvordan drive en business over sosiale medier, samt motivere gründere til å ta handlinger som kreves, slik at de når målene sine hver måned. 

Charlotte Hagen

Alice er ei rå dame som sitter med mye kunnskap. I portalen får du ALT du trenger i forhold til det å lære deg å drive din egen business. Da mener jeg alt. Om du er helt ny eller ikke. Hun har også Millennials Mastermind møter som er utrolig lærerikt å få med seg!

Helene Molund

Jeg vil beskrive portalen som innholdsrik, et sted der du får hjelp og støtte. Du får svar på det du lurer på. Her er ett sted du vokser og utvikler deg. Og denne portalen er stede for deg om du trenger det ekstra dyttet. Det er verdt investeringen.

Masterclass innen

Vi har 7 kategorier i Millennials Masterclass. Nytt medlem, planlegging, mindset, markedsføring, branding, strategier, businesstips. 

Vekst i business

Alle kategoriene har flere masterclass bunter i seg. Er du klar til å lære mer om hvordan øke omsetning, og rocke målene dine? 

Sosiale medier

Jeg fokuserer på sosiale medier. Hvordan konvertere følgere online. Også salgstrakt & strategier i online verdenen.

Lill Leth-Olsen

Anbefales! Alice er råflink - og tar seg tid til å svare, diskutere og gi gode råd.

Priscila Sena

Jeg digger medlemsportalen din! Den er så oversiktlig, fin og lett forståelig!

Bygg fundamentet

Millennials Masterclass passer for både nye gründere og erfarne gründere. Det første et medlem gjør er å laste ned signatur programmet, slik at man kan begynne å planlegge, samt gå gjennom den første bunten i medlemsportalen. Nemlig de 7 stegene til et sterkere fundament. 

 
 

Delta på Mastermind

Det neste man kan gjøre er å delta på våre Mastermind Session. Der vil man få veiledning og bli motivert til å ta de neste stegene man skal ta - ut i fra hvor man er og hvilket mål man har. Det holdes 4 Mastermind møter i måneden. Du kan fritt velge om du vil delta på alle, bare noen av dem. 

Lær mer av Masterclass buntene

Det siste du kan gjøre i Millennials Masterclass er å sjekke ut buntene som blir publisert den 1. hver måned. Her vil du få mer innsikt i Markedsføring og salgstriks, samt hvordan bruke sosiale medier i business. Det er også et stort fokus på tankesett og utvikling. "Mindset is everything". 

 
 

Bli med i dag!

Du har en spennende gründer reise foran deg, det er tid for å ta businessen din opp ett nivå, er du ikke enig?

JA! Jeg er klar!