4.900,00 NOK

Skap din medlemsportal 2023

Kurset består av 4 masterklasser:

Du har tilgang til kurset så lenge du måtte ønske. I kurset lærer du følgende: 

Planlegging av ditt medlemskap/kurs:
I den første delen av kurset lærer du hvordan planlegge ditt nye medlemskap. Informasjonen du lærer, kan du også bruke til å designe online kurs. Du får med flere arbeidshefter: Signatur system, Den ultimate brandsjekklisten, Arbeidshefte og sjekkliste for Skap Din Medlemsportal.  

Designe din medlemsportal: 
I denne delen av kurset lærer du å designe et medlemskap i Kajabi, samt følgende viktige temaer: Hvordan bygge email-liste, hvordan prisette portalen, hvordan designe i kajabi, hvordan koble til stripe, hvordan lage en salgsside, introduksjonsmailer, og kampanjer. Du lærer også hvordan skape en box-business, hvordan produsere riktig innhold m.m 

Markedsføring, produsering og forhåndslansering: 
I denne delen av kurset lærer du hvordan selge og markedsføre din medlemsportal. Det er bl.a en gjennomgang av evergreen funnels, 24 timers salgsstrategier, lanseringsmailer som konverterer og andre strategier som du kan bruke i sosiale medier. 

Ferdigstille, oppfølge og eskalere:
Tiden etter lansering av medlemskapet ditt er viktig. Hvordan kan man gjøre neste lansering bedre, eller om man har åpen portal 24/7, hva skal til for å få medlemmer til å trives mm? 
Du lærer også hvordan du kan bygge et affiliate system for dine kurs og din medlemsportal. 

Viktig: Det er ikke garantert at du får resultater med ditt medlemskap. Du må gjøre jobben, og måle hva som funker for nettopp deg og din bedrift. 
Kurset gir deg innsikt i hvordan skape, designe, lansere og eskalere et medlemskap - med forskjellige strategier og muligheter.